Over ons

Janny's Cosmetics

-natuurlijk mooi-

SCHOONHEIDSSALON, AFSLANKSTUDIO, PARFUM, MAKE-UP EN CADEAUBONNEN!


U kunt een afspraak maken voor uzelf of samen met een vriendin. U kunt natuurlijk ook een behandeling of product aan iemand cadeau doen. Wij bieden een uiteenlopende variatie aan schoonheidsbehandelingen en -producten aan.

Over Janny's CosmeticsSinds 2004 is Janny Sturris eigenaar van haar salon Janny’s Cosmetics. Vanaf november 2019 heet haar salon Janny’s Cosmetics en heeft ze haar lijn uitgebreid met meer natuurlijke producten om iedereen van een crème te kunnen voorzien. Dit zorgt ervoor dat we elke behandeling aan kunnen passen aan de huid.

NATUURLIJK MOOI

 

CNC

Creative Natur Cosmetic

CNC is een natuurlijk product met oog op huidverbetering en huidverzorging. Het heeft een uitgebreid assortiment dus voor iedere huidtype een product. Vind je het lastig om bijvoorbeeld een goede crème te vinden of een fijne reiniging? Maak dan een afspraak voor een behandeling of kom gerust langs voor advies.


 

Bellápierre

100% natuurlijke mineralen

Bellápierre is een natuurlijk, veilig en gezonde make-up en verzorging in één. Het bevat geen schadelijke ingrediënten. Het bevat pure mineralen met als hoofdingrediënten mica, ijzeroxiden, zinkoxiden en titaandioxide.
Het zorgt voor volledige dekking voor alle huidtypes. Omdat de Bellápierre producten hypoallergeen zijn, wordt het ook aanbevolen door dermatologen.